MARIJANA ČVRLJAK:

'Mužu želim da, poput mene, nađe ljubav života'

05.07.2011 u 06:10

Bionic
Reading

Nemeš i ja nismo završili, srest ćemo se mi opet. Zaslužujemo još jednu priliku, rekla je pobjednica prvog regionalnog BB-a te dodala da se nada da će uskoro naći posao jer se više nikad ne želi razdvajati od kćeri

Osam dana nakon što je u Beogradu osvojila 104.700 eura, šibenska nevjesta Marijana Čvrljak vraća se u normalan život. Mjeseci strahovanja kakve je reakcije konzervativne okoline sklone osudama čekaju izvan Big Brother kuće, ostali su iza nje.

Ne bojim se Šibenika!

Ni sama u to ne vjeruje, ali tvrdi: 'Do mene nije stigla nijedna ružna riječ. Obiteljski telefon ne prestaje zvoniti, nazivaju prijatelji, poznanici i stranci puni podrške i razumijevanja. Očekivala sam nešto drugo, ali dogodilo se čudo. Iako se nisam sasvim vratila u normalu pa ne idem u dućan i ne šećem gradom, ono malo što sam izlazila, građani su pozitivni prema meni. Hvala Bogu da je tako. A dojučerašnjim cimerima koji su plasirali teoriju zavjere da sam glumila 106 dana kako bih pobijedila nemam što poručiti. Znam da ništa nije namješteno. Oni sami o sebi najviše govore.'

Nije još zbrojila sve što joj se dogodilo i tek se privikava na promjene koje su do temelja protresle njezin svijet. 'Show mi je promijenio život. Izgubila sam obitelj, zajednicu muškarca i žene, a dobila sam više snage, predivno životno iskustvo i novu ljubav'.

Novu ljubav? Pitamo je taji li nam razrješenje odnosa s Nikolom Nemeševićem Nemešom.

'Nije među nama gotovo. Njegov nastup ne znači kraj, barem ne za mene. Razumijem njegovo razočaranje, ali smatram da bi bilo u redu da se nađemo i zajedno donesemo odluku što dalje s našim životima. Naravno da bih našoj ljubavi dala novu priliku, vjerujem da je to svima jasno', kaže Marijana.

Nakon što odradi sve promotivne obveze i putovanja, morat će se pojaviti i u Šibeniku. 'To je grad u kojem sam živjela tri godine, nije me strah doći. Moram otputovati u Šibenik i uzeti svoje osobne stvari. Tamo je brak sklopljen, vjerojatno će ondje biti obavljen i razvod', kaže. Sa suprugom Ivanom Čvrljkom dogovorila se da njihova dvoipolgodišnja kći Korina bude kod nje, no ostale uvjete razvoda dogovorit će kad se on vrati u Hrvatsku.

Kupuje stan, ne zna gdje

'Imati sređen život pa napraviti rez i početi od nule neki će nazvati hrabrošću ili ludošću. Mene uvijek vodi srce. Priznajem pogreške i idem dalje u ono što vjerujem', kaže 27-godišnjakinja. Ivanu je rekla da se ne kaje, no je li mu se ispričala?

'Mislim da se pomirio sa svime. Nitko nema što kome opraštati jer naš odnos nikad neće biti ono što je bio. Vjerujem da ćemo zbog djeteta imati zdrav odnos. Želim mu sve najbolje, nadam se da će biti sretan i naići na pravu ljubav života. I da, nadam se da će mi oprostiti zbog načina na koji smo završili brak te zaboraviti. Mladi smo, ima još puno lipih stvari koje ga čekaju.'

Što će u dogledno vrijeme raditi, još ne zna. 'Nikad nisam lovila karijeru, želja mi je oduvijek bila postati majka, a to sam ispunila. Od novca ću kupiti krov nad glavom za svoju malenu i sebe. Ne znam u kojem gradu, prerano je o tome govoriti. Potražit ću posao, ne znam kakav, znam samo da moram zarađivati, ali uz uvjet da što manje vremena budem razdvojena od kćeri. Neće se više ponoviti da se tri mjeseca ne vidimo.

Dok uživaju u instant slavi, stanari Big Brothera žive u iluziji da će ostvariti i karijeru iz snova

Finalisti Branislav Radonić i Horvat Čagalj uživaju u danima instant slave. Zaustavljaju ih i mladi i stari, traže autograme, fotografiraju se s njima. Njih dvojica, poput ostalih stanara BB-a, žive u iluziji da će primiti ponudu iz snova. No dani prolaze, a posla ni za lijek. Iz primjera proteklih sezona kao da ne shvaćaju da to nije čest slučaj. 'Uvijek sam bio spontan, pa, osim planova do rujna, nemam poslovne strategije. Volio bih, recimo, dogodine birati kandidate za Big Brother. Nije me strah, uvijek sam znao zaraditi za život, pa ću i sada. Uostalom, da želim, sutra bih se mogao zaposliti u butiku', kaže nam Horvat, dok Brendon razmišlja o putovanjima. 'Volio bih otputovati u Ameriku na odmor, ali ni ostanak u državi nije tragičan. Imam ideje za samostalan posao, no o tome ću tek razmišljati. Sad uživam u pažnji građana i Hrvatske i Srbije koju nisam ni u snu očekivao', kazao je Branislav Radonić.