NEMOGUĆA MISIJA

'Govore mi da sličim Tomu Cruiseu'

04.07.2011 u 11:23

Bionic
Reading

Brendon uživa u Hrvatskoj, a nikad nije mislio da je ovdje toliko popularan

Branislav RadonićBrendon bio je najosebujniji gost RTL-ove emisije 'Big Brother  - istina'. Njemu je bilo dosadno jer je morao odgovarati na pitanja o drugima. Kad smo nakon emisije porazgovarali s njim nasamo, bio je vidno raspoloženiji.

Brendon se iznenadio koliko ga u Hrvatskoj vole i citiraju, pa smo ga pitali misli li se zbog popularnosti baviti politikom. 'Moj ulazak u politiku bi bio optimističan možda čak i previše jer sam previše liberalan. Otvorenog sam uma i imam razumijevanja za sve', rekao je Brendon, nezadovoljan dosadašnjim poslovnim ponudama.

'Dobio sam ponudu da se slikam za neki časopis nag, ali odbio sam zato što honorar nije bio zadovoljavajući. Svi mi govore da iskoristim ovo sad. Ali ja se sjetim prijateljice iz New Yorka koja je rekla da u Americi imaš toliko šansi, ovdje nemam toliko. Otkud znam što će biti', rekao je Brendon, koji je uživao pričajući s psihologom.

'Svake nedjelje sam tražio psihologa. Uživao sam u razgovoru s nekim tko je stručan. Generalno, to mi je puno značilo. Smatram da bi svi ljudi trebali razgovarati s psihologom, jer je to mentalna higijena.'

Brendon je stavio botoks u čelo, jer je radio grimase, a to je dobro ulaganje ako se bude bavio politikom. Njegovi glumački uzori su Tom Cruise i Eric Bana te BrankaKatić koja živi u Americi, a sretan je kad mu kažu da sliči Tomu. 'To mi mnogi kažu…'

Brendon je zaljubljen, čuo se nakratko s Lesterom te svaki dan doživljava kao putovanje.

Brendonove mudrolije u emisiji:
'Apeliram na novinare da me ne pitaju o drugim stanarima.'
'Zašto ste vi mene pozvali u emisiju? Dosadno mi je.'
'On je fake i običan.' (o Nemešu)
'Spržio je sam sebi mozak.' (o Vladi)
'Nije iskvaren, ali je dosadan. Smara. I priča kroz nos.' (o Duletu)
'Nisu bili predmet mog motrišta.' (o Nemešu i Marijani)