U TV ANKETI

Čak 80 posto gledatelja podržalo Marijanu!

03.07.2011 u 21:44

Bionic
Reading

Specijalna emisija'BIG BROTHER ISTINA' RTL Televizije iznjedrila je egzaktne rezultate po kojima čak četiri petine javnosti podržava Marijanu Čvrljak

Voditeljica Antonija Blaće u jednoipolstanom je showu ugostila troje bivših stanara BB-a, Marijanu, Horvata i Brendona. Zajedno su bistrili naj-trenutke 106 dana duge sage koja je završila prije tjedan dana, šokantnim velikim finalom u kojemu je Nemeš javno ostavio Marijanu i objavio povlačenje iz medija na određeno vrijeme.

Sad, kad su se dojmovi donekle slegli, pokazalo se da velika većina gledatelja podržava Marijanu. Publika ne misli da je bila glumica, nego, naprotiv, iskreno zaljubljena žena koja se osjećajima predala bez zadrške. Očigledno je da se javnost identificirala i pronašla hranu za dušu u viđenome u reality sapunici, svojevrsnoj bajci za odrasle.

Ljubav je dirnula žene i muškarce, prokomentirala je to voditeljica Antonija Blaće.

'Bitno je da su ljudi otvorena srca i uma i da ne osuđuju. Neke stvari nisu bile u redu, ali što je učinjeno – učinjeno je. Hvala svima što su prepoznali moju iskrenost i na pozivima potpore mojima doma', zaključila je Marijana i zaplakala.