TV MARIJANIN TATA:

Žao mi što ju je ostavio pred tolikim ljudima

  • Autor: tportal.hr
  • 1.7.2011 12:05:42
  • 1.7.2011 11:21:14

Nakon ljubavnog brodoloma koji je doživjela, te je ostala bez Ivana i Nemeša, Marijana razmišlja da se zajedno sa kćerkicom Korinom preseli u Zagreb

Marijana je izrazila želju da kupi novi dom sebi i Korini, iako joj roditelji žele da ostane s njima. Nakon razmišljanja Marijana je odlučila da njezina curica jednog dana ima svoj dom, donosi srpski Alo.

'Ivan joj je ostavio ključeve njihova stana, ali je Marijana odlučila ne vraćati se tamo…', rekao je otac Ivo Kovačević koji uvijek ima nešto za reći oko Nemeša.

'Žao mi je samo što je to napravio pred tolikim ljudima. Imao je mnogo načina da to kaže. Misli da je ispao faca, ali bi veći čovjek ispao da joj je to rekao nasamo. Ono što je on rekao nisu njegove riječi, nego riječi njegove mame. Ta gospođa je tijekom trajanja realityja komentirala moju kćer što nije ljudski. Ja sebi nikad ne bih dao prava na to. Njen sin je također pio i razbijao pa ja to nisam komentirao javno', rekao je tata Ivo koji o svom zetu ima puno bolje mišljenje.

'Ivan je predivna osoba koji ima puno razumijevanja za sve što se dogodilo. Ne misli Marijani zagorčavati život poslije svega. Njih dvoje više neće biti zajedno, ali svaki Korinin rođendan proslavit ćemo svi skupa', rekao je Marijanin otac koji dodaje da ne bi imao toliko razumijevanja za svoju ženu da je ona takvo nešto napravila javno.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više