TV TOMISLAV GRETIĆ

Moja izjava izvučena je iz konteksta

  • Autor: tportal.hr
  • 30.6.2011 14:27:26
  • 30.6.2011 13:48:50

Nakon bombastične izjave Gloriji da najvjerojatnije neće sudjelovati u Masterchefu sljedeće sezone, Tomislav Gretić nam je poslao svoju izjavu u kojoj je spustio loptu na pod

'Moja izjava izvučena je iz konteksta. Izuzetno sam ponosan na projekt i prvu sezonu koja je polučila veliki uspjeh, kojom smo promovirali vrhunsku gastronomiju i koristili kvalitetne namirnice. Tek smo završili ovaj zahtjevan projekt, sada sam vrlo zaposlen i usredotočen na otvaranje novog restorana u hotelu. Sljedeća poslovna godina mi se u ovom trenutku čini daleko, imam do tada još puno obveza i ambicija, a na red će doći i dogovor o drugoj sezoni Masterchefa', stoji u priopćenju Tomislava Gretića.

Sporna izjava i citat nalazi se u Gretićevom intervjuu u Gloriji. 'Sumnjam da ću iduće sezone sudjelovati u šouu, jer se moj način kuhanja i vrsta kuhinje koju njegujem ne poklapaju s mogućnostima sponzora. Na snimanju se koristilo mnogo konzervirane i smrznute hrane, čemu se kao kuhar protivim. Bio bih licemjeran da unatoč tome ostanem u šouu', stoji u njegovom odgovoru na pitanje novinarke hoće li iduće sezone sudjelovati u emisiji.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više