INSPIRATIVNI OBOŽAVATELJI BB-a

Nemešu se rugaju na Facebooku

29.06.2011 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon završetka Big Brothera, čime je završila i ljubavna priča Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša, popularnu društvenu mrežu Facebook preplavile su brojne grupe koje se šale na račun Nemeševog grubog ostavljanja Marijane u završnoj emisiji BB-a

Nakon što joj je u Big Brother kući, usprkos njezinom braku, obećavao vječnu ljubav i planirao budućnost s njom,

nakon izlaska iz kuće Nemeš je vrlo brzo promijenio svoje mišljenje i planove. Tako je u završnoj emisiji šoua nazvao Marijanu vrsnom glumicom i ostavio je bez riječi objašnjenja. Taj njegov potez potaknuo je brojne obožavatelje ovogodišnjeg Big Brothera na osnivanje različitih grupa maštovitih naziva na Facebooku.

Tako je jedna od najpopularnijih grupa parodija na Nemeševu pjesmu 'Znam taj smiješak' i zove se 'Nemeš, jel znaš taj smešak od 104.700 eura?'. Druga najpopularnija grupa je 'Nemešizam - kad ti mama kroji život', osnovana zbog brojnih izjava Nemešove majke koja je čvrsto tvrdila da nikada neće prihvatiti Marijanu.

Nemeš ostavlja Marijanu

Zanimljivo je to da je velik broj poklonika Big Brothera uočio snažan utjecaj Nemešove odlučne majke na njega te su vrlo brzo nastale grupe poput 'Srce kaže DA, mama kaže NE', 'Nemeš je zaljubljen u Marijanu, ali mu je mama objasnila da nije', 'Volim te ko Nemeš Marijanu', 'Što Nemeš pjeva Marijani? Ti nikada neće biti kao moja mati', 'Nemešov novi hit: Zaljubljen od prvog dana sve dok nije došla mama', '100 dana Nemeš razmišljao donjom glavom, vani mama misli njegovom glavom', 'Nemeš - mama kad će mi počet crtani?' i brojne druge.

Gledateljima Big Brothera je Nemešova pjevačka karijera bila vrlo inspirativna pa su tako nastale grupe 'Nemeš luzer 2011', 'Nemeš imaš ružne noge' i 'Nemeš za Euroviziju 2012'. Nemešov odnos prema Marijani mnoge je naljutio i pomalo rastužio, tako da su joj dali podršku osnovavši grupe kao što su 'Nemeš, nebitan si! Pare su kod mene (Marijana)', 'Brendon: Nemeše, nebitan si', 'NEMEŠ, tipičan primjer da muškarcima ne treba vjerovati', 'Nemeš, osramotio si se', 'That awkward moment kad Nemeš ostavi Marijanu before she wins 104.700 eura'.

Marijana i Nemeš u BB kući