ODLUČNI NEMEŠ:

'Marijani nikada neću posvetiti pjesmu!'

29.06.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Čini se da se Nemeš zaista nema namjeru pomiriti s Marijanom, a kaže i da neće pisati pjesme za nju

Nakon što je ostavio Marijanu tijekom izravnog prijenosa finalne večeri, Nemešu je naglo pala popularnost. Takav trend mogao bi se nastaviti i nakon njegovih najnovijih izjava. Naime, 22-godišnji Nikola Nemešević kategorički se odriče donedavne 'velike ljubavi'.


'Ne snimam novi album. I kad ga počnem raditi, siguran sam da nikad neću napisati niti posvetiti pjesmu Marijani', izjavio je Nemeš za 24 sata. Upravo zbog takvog stava, na Facebooku su osnovane brojne grupe koje tom mladome studentu glazbe zamjeraju

nedosljednost.

A da je Nemeš još mlad i nezreo, prva je uočila Marijanina šogorica Dragana koja je već ranije upozorila da mu se  ne može vjerovati. 'Nemeš je balavo, bahato i razmaženo derište koje glumi patnika. Nije muškarac', ponavlja za 24 sata 30-godišnja Dragana, sestra Marijanina muža.

Dragana napominje i da njezina obitelj Marijani ništa ne zamjera iako ju je povrijedila. Pratili su finale i drago im je što je Marijana pobijedila. Ističe i kako se njezin brat Ivan neće pomiriti sa suprugom, ali smatra da će se zajedno brinuti za dvogodišnju kćerku. 'Teško nam je jer smo izgubili člana obitelji. Ne osuđujemo je i ne želimo da to itko čini. Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen! Marijana je najviše naštetila sebi', istaknula je Marijanina šogorica za 24 sata.

Unatoč svemu što se dogodilo, Dragana smatra da je Marijana u kući bila iskrena i dosljedna što je i prije cijenila kod nje. Ponavlja i da je pobjednica ovogodišnjeg Big Brothera uvijek bila dobra majka.