TV VOJNIČKO BUĐENJE

Zadnje jutro u kući Big Brothera

  • Autor: tportal.hr
  • 26.6.2011 14:54:53
  • 26.6.2011 14:12:44

Stanare je probudio glas Marijane Mićić koji se čuo svugdje po kući. Stanari su se ubrzo pribrali, no stresno buđenje nije pomoglo u smanjenju napetosti zadnjeg dana u BB kući

'Netko od vas mora pobijediti! Odluka je na tebi! Glasajte za pobjednika', tim je glasom Marijana Mićić jutros probudila finaliste Marijanu, Soraju, Brendona, Duška i Horvata.

Stresno buđenje nije pomoglo već napetoj atmosferi zadnjeg dana. Soraja se odmah sjetila prvog buđenja u BB kući kad je čula Big Brothera koji je tada rekao da jedan od njih mora otići.

Brendon je buđenje doživio kao stres, no rekao je da još ne može vjerovati da je stigao do samog kraja. A onda je uslijedila jutarnja kava.

Svi stanari malo su izvan sebe zbog toga što je zadnji dan. Soraja, Horvat i Brendon ležali su u krevetima, a Marijana je veselim glasom povikala da ustanu jer idu kući.

Duško je sam u kuhinji naglas razmišljao i rekao kako od sutra više nema kuće Big Brothera, pa da će se čak i tajanstveni vlasnik glasa konačno malo odmoriti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više