TV ČOVJEK ČOVJEKU VUK

Nikola pod ženskom paljbom

  • Autor: tportal.hr
  • 24.6.2011 18:24:34
  • 24.6.2011 17:18:41

Da je Nikola znao da su u dnevnoj sobi Marijana i Soraja počele razgovor o tome što se sinoć dogodilo i reklo, vjerojatno bi se okrenuo i našao neko drugo mjesto na kojem će biti Big Brotheru na oku, no ovako je uletio točno između njih dvije

U dnevnoj sobi počeo je razgovor između Soraje i Marijane o tome što se događalo sinoć - o sukobu Soraje i Nemeša i Nikolinim komentarima kako mu se gadi odnos Marijane i Soraje koje su sada odjednom najbolje prijateljice, a do jučer su pričale najgore jedna o drugoj.

Iz dvorišta je naišao Nikola, pa se razgovor nastavio istim žarom, a on nije htio ispasti glavnim negativcem večeri samo zato što se u prošloj svađi loše izrazio rekavši da je Marijana nazvala Soraju dnom dna, na što je Marijana rekla da laže te da je pokazao svoje pravo lice.

Došli su i do toga da je Marijana pričala o odnosu s njim i Sorajom, a ne o samoj Soraji, i nastavili su u smjeru tko se s kim družio u kući, da Soraja i Marijana oduvijek imaju isti odnos - ne vole se, ali je korektan.

Poslije toga su prešli u dvorište, gdje su nastavili o istim temama s istim žarom. Nakon što su izgladili svoje nesporazume i nesuglasice zaključili su da im ovako nešto uopće nije trebalo, a Nikola je požalio što se posvađao s Nemešom s kojim je proces pomirenja ostavio za neko drugo vrijeme.

Nakon iscrpljujućeg razgovora djevojke su se odlučile za spavanje, a Nikola je ostao u dvorištu.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više