TV BAŠ SU ODVRATNI

Horvat ne razumije što je s Brandonom i Nirmalom

  • Autor: tportal.hr
  • 22.6.2011 13:00:28
  • 22.6.2011 12:30:36

Nakon dirljivog obiteljskog trenutka Brandon i Nirmal su se odvojili od ostalih povezani novom tajnom Pandorine kutije i provode vrijeme s Nemešom i Duškom u dvorištu. Horvat nema razumijevanja na momentalno izbjegavanje ostalih stanara

Brandon, Nirmal, Duško i Nemeš proveli su neko vrijeme u razgovoru na dvorištu jer ih sada povezuje otvaranje Pandorine kutije. Horvatu nije jasno zašto ih Nirmal i Brandon sad odjednom izbjegavaju i misli da su zbog toga odvratni.

Marijana je pokušala Horvatu objasniti da se njih četvorica odvajaju od ostalih jer samo međusobno mogu pričati o otvaranju Pandorine kutije. Horvat je primijetio Brandonovo dobro raspoloženje, no Nirmal mu se čini čudnim.

Lesteru je sve to u vezi Pandorine kutije čudno, pa o tome razgovara s Horvatom. Nikola ima svoju teoriju da se radi o nečemu vezanom uz odnose svih stanara, no Lester misli da je to prejednostavno objašnjenje.

Marijana je sigurna da cijela situacija ima veze sa svijetom izvan BB kuće.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više