PRIJE SVIH DRUGIH

Kucnuo je čas da izaberete BB pobjednika

21.06.2011 u 09:30

Bionic
Reading

Iako Big Brother kuća trenutno broji čak devet stanovnika, od ponedjeljka će zjapiti prazna, budući da cijela šarada završava ovu nedjelju. Prije same odluke zanima nas što vi mislite, koji će stanar posljednji napustiti kuću?

Nakon dugih dana i mjeseci u izolaciji, potoka alkohola, gorčine i prolivenih suza, uzdrmanih plahta i taština, ovogodišnja Big Brother avantura konačno se bliži kraju. U nedjelju, od svih 19 stanara, koliko ih se prošetalo kućom i okućnicom, samo jedan će izaći s visoko uzdignutim rukama i opako podebljanim računom na banci. Tko će to biti? Recite nam vi.

U konkurenciji su, krenimo abecednim redom, Brandon koji je već osjetio dašak izvanjskoga zraka, no brzinski se vratio, dobroćudna legenda Dule, naše gore poštenjačina, Horvat, raspjevana i rasplesana dobrica Lester, tragični ljubavnici BB-a, M&N's iliti Marijana i Nemeš, Nikola i prefrigani Nirmal te sasvim jedinstvena Soraja.

Znamo da je izbor u najmanju ruku zanimljiv, da ne kažemo šarolik, čudnovat, nevjerojatan… No takva je bila i cijela sezona.

Dnevna BB akcija