POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA

Marijana se pohvalila grudima od 24 tisuće kuna

20.06.2011 u 11:57

Bionic
Reading

Nemešu se nije sviđala Marijana dok je gledao njen video profil te je nakon gledanja vidljivo bio u šoku

Video profili finalista bili su tema svih stanara nakon ulaska u finale. Neke stanare je bilo vidljivo stid što su pričali u njima, a Nemeš je bio zgrožen Marijaninim video profilom pa je komentirao kako mu se u njemu nije svidjela, a dobacio je nešto slično i Soraji koja je rekla da su je na sve što je napravila u videu nagovorili.

'Baš sam slatka', rekla je Marijana dok je Nemeš pričao kako su i njega svi navodili te ga silili da svašta kaže. Nije htio reći da bi ljubio svaku curu s kojom dobije priliku.

Marijana je rekla Soraji da vjerojatno ne bi progovorila ni riječi s njom da je vidjela samo profil, da je nije upoznala u kući.

'Izgledaš totalno bez veze', rekla je Marijana. Soraja je ispričala kako je zamalo otišla sa snimanja svog video profila jer su je pitali voli li seks. A ona je odgovorila da neće pričati o tome, te nakon što su ugasili kameru rekla da ga voli kao i svi. Rekla je da su to oni sve namjestili. 

Soraja se najviše smijala na Marijaninu rečenicu da je umjesto kuhinje za godišnjicu od svog muža tražila operaciju grudi. Soraja ju je pitala koliko je platila, a Marijana je rekla 24 tisuće kuna, tj. 3.500 tisuće eura.