TV PRIJATELJ BRENDON

Marijana treba ostati u kući jer je iskrena i ne glumi

  • Autor: tportal.hr
  • 19.6.2011 22:02:38
  • 19.6.2011 21:41:54

Bliži se trenutak kada će netko napustiti kuću Velikog Brata i iako se čini da trzavica nema, klanovi u BB kući ipak postoje

Velikog Brata je zanimalo koga bi stanari voljeli vidjeti i idući tjedan u kući. Brendon je rekao da bi on volio ostati u kući, jer je to svojom pojavom i iskrenošću zaslužio, a smatra da i Marijana treba ostati u kući jer je iskrena i ne glumi kao pojedini ukućani.

Jedina stvar koju bi promijenio bi možda bila reakcija na neke stvari i bespotrebni konflikti u koje je ranije upadao. Brendon je ujedno u iznošenju svojih stavova bio i najpričljiviji. Ostali su davali uglavnom kratke odgovore. Marijana je očekivano stala na njegovu stranu, dok su Bojana i Duško podržavali jedno drugo.

Veliki Brat je bio velikodušan prema nominiranim kandidatima pa će stanari imati priliku nasamo biti s jednom osobom iz kuće. Zanimljivo je kako je Marijana izabrala da to bude Soraja, a ne Nemeš jer je s njim provodila većinu vremena. Bojana još uvijek ne zna koga bi odabrala, dok se Duško odlučio za svog vjernog prijatelja Horvata. Brendon je jedina osoba koja se još uvijek nije izjasnila s kim želi provesti nekoliko minuta nasamo.

Marijana priznaje Nemešu poljubac s Brendonom
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više