NEMEŠ SE RASTOPIO

Marijana: 'Dobro jutro, ljubavi… volim te'

19.06.2011 u 16:36

Bionic
Reading

Dan je za izbacivanje iz kuće i stanari su pomalo nervozni. Iako im je Veliki Brat ujutro pustio Abbinu pjesmu 'Winner takes it all', stanari su se jedva razbudili, osim Horvata koji je u ritmu glazbe i plesao. I Marijana i Nemeš bili su dobro raspoloženi i puni ljubavi

Upućivali su jedno drugome nježne riječi, a Marijana se svom BB dragom obratila riječima: 'Dobro jutro, ljubavi... volim te', što je njemu odmah uljepšalo dan.

Ubrzo nakon toga Marijana i Soraja počele su sa sastavljanjem šoping-liste iako nisu znale jesu li prošli tjedni zadatak. Veliki Brat se oglasio i naredio da se ukućani okupe u dnevnoj sobi, nakon čega ih je obavijestio da ovaj tjedan koji je obilježila diktatura Nirmal, Nikola i Lester nisu prošli tjedni zadatak.

Naime, nisu poštivali pravila diktatora, a kao najvećeg krivca optužuju Brendona zbog masovne krađe hrane.

Ipak, Veliki Brat im je progledao kroz prste i odlučio ih polovično nagraditi, pa su dobili bonus, određenu količinu novca, koja će se dodati standardnom budžetu. Horvatu je žao jer će, kako on kaže, ovog tjedna živjeti kao sirotinja, umjesto da uživaju u luksuzu.

Stanari su nervozni i zbog večerašnjeg izbacivanja iz kuće. Nominirani su Brendon, Bojana, Marijana i Duško. Duško je već odavno spakirao kovčege, a Brendon i Bojana to su obavili nešto kasnije. Marijanu pak svrbe stopala i misli da upravo ona odlazi večeras.

Evo kako se sve par prepušta ljubavi i strasti.

Marijana i Nemeš: seks u tuš kabini