SVE ČEŠĆE

Marijana i Nemeš ne mogu se obuzdati, opet u akciji

19.06.2011 u 12:19

Bionic
Reading

Ljubavnici BB kuće Marijana i Nemeš sve češće podliježu strastima. Nakon seksa pod tušem i u autobusu na otpadu pao je i seks u krevetu, a nije im previše smetalo ni što neki stanari nisu zaspali

Nakon što je Veliki Brat ugasio svjetla i poželio stanarima laku noć, Marijana i Nemeš su strpljivo čekali da svi zaspu da se mogu baciti u akciju pod plahtama.

Iako već dugo ne kriju svoju ljubav ni seksualne aktivnosti, imaju ipak bar toliko srama da se malo strpe dok ostali stanari zaspu.
Nakon što im se učinilo da su svi zaspali Nemeš i Marijana su iskoristili priliku za noćne rituale. No predigru i sam čin prekinula im je Soraja koja nije zaspala pa su malo zastali i strpljivo čekali, a zatim nastavili gdje su stali, prenosi vb4.emotion.rs.

Nije im zasmetalo ni dok je Brendon izlazio iz sobe, ali ljubavni zanos prekinuo je pri povratku kada je skočio na krevet, a umjesto na madracu završio je na podu.

Nespretni Brendon ne samo da je prekinuo ljubavnike, već je probudio i ostale stanare. Horvat, Nemeš i Brendon su prasnuli u smijeh, no noćna zabava i buka nije bila smiješna Dušku, koji je iznerviran ustao s kreveta.

Nakon što je Nirmal podržao Duška i rekao im da iziđu iz sobe ukoliko se žele smijati, stanari su se umirili i ubrzo zaspali.

Nemeš o svojoj ljubavi