TV MRKVA ESTET

'Ornela, izgledaš k'o trudna vila'

  • Autor: tportal
  • 30.11.2008 16:50:56
  • 30.11.2008 17:00:00

Na vrtnoj zabavi u bijelom Rina ogovara Bigija, a Mrkva Ornelu. Ovog tjedna stanari će biti humanitarci

Bigi je danas odlučio počastiti stanare vrtnom zabavom u bijelom s voćem i roštiljem. Dok se Saša oduševio izgledom i ponudom stolova, rekavši da bi upravo tako izgledao njegov tulum, Sabina se oduševila vlastitim izgledom.

S druge strane, Rina je od početka zabave negodovala: 'A daj, je... te, šit! Banane i Jana voda! Bigi, baš si cheap! Gdje su shrimps?' Ali nije stala na eksterijeru, već je Ornelin izgled u smijehu prokomentirala: 'Tebi stvarno malo što dobro stoji!' Mrkva je bio kreativniji, pa joj je rekao: 'Ornela, izgledaš k'o trudna vila.'

Ovoga tjedna stanari će biti humanitarci. Njihov zadatak je slojevit. U 'fizičkom' dijelu ukrašavat će tipične tajlandske japanke i sklapati opet tipične tajlandske, ali i kokosove svjetiljke. 'Duhovniji' dio zadatka sastoji se od smišljanja osobne poruke gledateljima. Sve to radit će u sklopu akcije 'Budi mi prijatelj', kojoj će i oni dati svoj obol. Japanke i svjetiljke će se prodavati, a poruke će gledatelji slušati snimljene kao zahvale pri pozivu na humanitarni broj.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više