LJUBI DIKTATORA SVOG

Nirmal stanare izluđuje pravilima

14.06.2011 u 12:10

Bionic
Reading

Sinoć su diktatori Nirmal, Lester i Nikola kao prve sluge izabrali Bojanu, Horvata i Duška, a nakon toga su donijeli zakone i pravila koje su ostali, podređeni stanari morati poštivati

Nirmal je imao najviše ideja u sastavljanju diktature, pa je donio nekoliko stavki koje će ovoga tjedna morati poštivati 'BB radnička

klasa'. Osim što će im biti sluge, stanari će tri diktatora, Nirmal, Lester i Nikolu morati pozdravljati s posebno smišljenim pozdravom: 'Volimo i živimo za NNL', moraju im se obavezno obraćati s Vi te biti uvijek dobre volje. No Nirmalovoj maštovitosti tu nije bio kraj, te je smislio da se podređeni moraju povjeravati diktatorima, što se jako svidjelo i Lesteru.

Nirmal je započeo svoj govor sa 'Ljubi diktatora svog' te želi da upravo on ostane upamćen kao najveći diktator u kući Velikog brata. Nikola je, s druge strane, uputio ukućane da je velikom mukom uz mnogo prolivene krvi postao vladar.

Duško, kao jedan od sluga, spreman je ispuniti svaku želju diktatora, a nije mu ni problem oprati im noge i zube, jednostavno je spreman učiniti sve što je u njegovoj moći.

Brendonu se zadatak uopće ne sviđa. Brine se zbog svog rođendana jer mu nije jasno kako će izgledati. Ne želi da mu to bude najgori dan u životu, ali su diktatori odlučili da će on tog dana, u četvrtak, biti u luksuznoj kući zajedno s diktatorima.