TV UVEDENA JE DIKTATURA

Tko će od BB stanara odsad imati sluge?

  • Autor: tportal.hr
  • 14.6.2011 8:24:43
  • 13.6.2011 22:00:59

U BB kući uvedena je diktatura. Specifičan je to oblik diktature u kojoj neće vladati jedan, već tri diktatora, a to će, kao pobjednici Balkan Song Contesta 2, biti Lester, Nikola i Nirmal

Diktatura je vladavina zasnovana ne na pravima i demokraciji, već autokraciji i sva pravila određuju diktatori. Diktatori imaju sve privilegije, a ostali kao niža klasa nemaju nijednu. Zbog toga ostali gube pravo živjeti i spavati u luksuznoj kući, a do kraja tjednog zadatka koji je počeo, živjet će u prostoru za nižu klasu, poznatom kao Otpadu. Imali su pet minuta da se spakiraju i uz pratnju čuvara reda diktature napuste kuću. Čitavo vrijeme će nositi svoje uniforme, tako da im neće trebati previše stvari.

Diktatori će svaki dan imati po tri predstavnika niže klase koji će im biti na stalnoj usluzi. Morat će ustati prije svih i odlaziti na spavanje tek kada su sve potrebe diktatora zadovoljene.

Sluge, naravno, spavaju u Otpadu. Diktatori će za svaki dan izabrati ko će im biti sluga. Jedina pjesma koju niža klasa smije pjevati je pobjednička pjesma Balkan Song Contesta, 'Čija si' i 'Bomba'. Jedina hrana koju će smjeti jesti je komad bifteka kao omiljeno jelo diktatora ili eventualno zagrebački odrezak ili karađorđev odrezak. Bez oklijevanja i bez sekunde razmišljanja, slušat će svaku naredbu diktatora.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više