TV SVA MU JE 'FUJ'

Bojana ozbiljno ozračila Brandona

  • Autor: tportal.hr
  • 13.6.2011 19:28:20
  • 13.6.2011 18:51:32

Bojana je Brandonu pričala o vanjskom životu i kako više voli svoje prijatelje od ukućana te kako će joj ipak nedostajati ukućani kad izađe. Bojanu se pak cijeli tijek razgovora nije nimalo svidio

Brandon se uključio u razgovor i komentirao da ne može tako govoriti jer je normalno da više voliš ljude koje znaš cijeli život, ali i da se to ne može uspoređivati s prijateljstvima u kući.

Komentirao je da i on ima dragih ljudi koji će mu nedostajati kad sve završi. Ona je odgovorila da su gluposti sve što on priča. Brandon joj je tada rekao da je nebitna, ali eto sjedi tu s njom i sluša je, a ona ima ružičastu majicu koja mu bode oči. Bojana ga je ignorirala i pričala dalje. Brandon je zatim izašao u dvorište i komentirao Bojanu s Nemešom, Marijanom i Sorajom. Pričao im je da ga je ozračila negativnom energijom, da je ona fuj i da ne želi slušati njene priče.

U dnevnoj sobi Bojana je pak rekla da je Brendon užasan i da se neće nikada glupirati poput njega, nego će ostati ista. Svi su komentirali kako se Brandon osokolio.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više