VRIŠTAO PO DVORIŠTU

Brendon opet dobio napad ludila

11.06.2011 u 20:09

Bionic
Reading

Tijekom jutra, većina muških ukućana je odradila dio vježbanja. Za neke su te vježbe kratko trajale, a neki su ostali ustrajni do kraja. Brendon i Lester su posljednji završili svoje vježbanje

Dok je odrađivao posljednje vježbe, Brendon je opet dobio napad ludila, pa je vrištao po dvorištu. Ukućani i dalje nisu ravnodušni na njegove ispade, pa svjesno ili ne, komentiraju njegove postupke.

Horvat je rekao da se Brendon vjerojatno zadržava po pet sati u teretani, s obzirom na to koliko se dugo gleda u ogledalo. Brendon je rekao da ostaje oko sat-dva, budući da nema previše obaveza, samo teretanu i studio. U razgovor se tad uključio i Nirmal komentirajući da se manekeni ne zadržavaju non-stop u studiju, na što je Brendon burno reagirao rekavši mu da on nije maneken i da ne želi raspravljati s njim samo zato što redovito vježba.

Brandon kaže da dosta vremena provodi u studiju, da se fotografira, druži i priča s gostima koji dolaze na snimanje, da je on tamo domaći, i da je to najveći razlog što provodi toliko vremena u studiju.

Nakon sukoba koji je imao s Nirmalom, Brendon prepričava Soraji veći dio razgovora koji se zbio nekoliko minuta prije toga. Komentira kako Nirmal pokušava biti pametan, a nije, i da se on ne može nositi s njim jer ima i tijelo i pamet.

Kaže da u njegovim očima Nirmal ništa ne vrijedi, pa ne želi ulaziti u sukob s njim jer bi ga 'raskomadao' psihički i vrlo lako bi ga spustio na zemlju 'i na engleskom i srpskom jeziku'.