NOVINARI REŠETALI UKUĆANE

BB Marijana: Svaki tjedan je sve gori i gori

11.06.2011 u 11:43

Bionic
Reading

U večernjim satima u Big Brother kući održana je prvi put konferencija za novinare, na kojoj su ukućani odgovarali na brojna pitanja

Antonija Blaće je ušla u kuću pozdraviti ukućane, a prvo se javila Nirmalu s kojim je imala manji nesporazum prije nekoliko tjedana.

S novinarima su se prvo susreli Horvat i Duško. Marijana je bila zbunjena, pa je i komentirala da je svaki tjedan sve gori i gori, dok Nemeš u ovom izazovu vidi dobru pripremu za dalje.

Soraja se nije bojala novinarskih pitanja, ali je svejedno bila oduševljena što je Horvat taj koji probija led. Bila je sigurna da će im, kad se vrati, ionako sve ispričati i u sve ih uputiti. To se i dogodilo.

Nakon Horvata i Duška, koji su na pitanja odgovarali bez prijenosa u kući, kad su na red došli Bojana i Nemeš, prijenos su slušali i ukućani. Marijani se to nije svidjelo pa se zapitala zašto sad prenose ne skrivajući strah.

Antonia je očekivala skandaloznija pitanja, ali nije bilo ništa strašno. Novinari ipak nisu bili toliko strogi kada su ih stavili na vruće stolce. No ovo je, kako je Nemeš i pretpostavio, bila samo dobra priprema. Pitanja koja traže teže odgovore očekuju ih uskoro.