MARK MARKU:

Bitno mi je da prođem u finale, a za druge mi je svejedno

10.06.2011 u 18:04

Bionic
Reading

Studio se zagrijava do uzavrelosti. Marcela Oroši, Mark Marku i Goran Kos pročistili su glasove. Dosad su bili prijatelji, a sad, u trenutku kad staju na scenu, njihovi se odnosi zaoštravaju. Sve troje polufinalista šoua 'Hrvatska traži zvijezdu' želi isto – proći u finale, korak bliže pjevačkoj karijeri. Što spremaju, jesu li jedno drugome spremni podmetnuti nogu?

'Bitno mi je da ja prođem u finale, a tko će mi se od njih dvoje pridružiti, zaista nije važno. Marcela mi je jako draga, ali i s Goranom sam prijatelj. No, posao je posao', kazao je 19-godišnji Mark Marku. Na njegovu repertoaru kao i kod ostalih dvoje kandidata ovog će se petka naći tri skladbe – jedna po izboru žirija, jedna po izboru Radija Antene Zagreb te ona koju odaberu sami natjecatelji. Što će uz glas iskoristiti kao tajno oružje?

'Tajno oružje? Nemam to! Nisam očekivao da ću doći do polufinala, pa ne sanjam ni o finalu. Iskreno, bojim se nastupa. Zadovoljan sam pjesmama koje sam dobio, ali strahujem da ću ispasti klaun. Jer... Ma ne znam ni sam. Imam malo samopouzdanja, grčim se na sceni', iskreno će Goran Kos. Iako se boji konkurencije, ne bi se brinuo tko će uz njega stati na scenu da prođe u finale.

'Svejedno mi je. Htio bih da nitko ne ispadne', govori 23-godišnji pacifist Goran, što upućuje na to da od nekad spominjanog konfliktnog čovjeka više nema ni traga.

'Nitko se ne svađa, izvrsno se slažemo', potvrdila je i zanosna Marcela Oroši, jedina djevojka u polufinalu. Širokim osmijehom i samopouzdanjem planira dogurati do kraja, svjesna da je iza nje vojska obožavatelja.

'Nisam ni sanjala da ću do ovdje stići, ali jesam. Čujem se sa svojima i kažu da je cijeli grad uz mene, da im ljudi prilaze, hvale me i podržavaju. Ponosna sam zbog toga', govori Crikveničanka. U masi fanova, otkriva, nema nijednog koji joj je ukrao srce.

'Dečka nemam!' otvoreno će 17-godišnjakinja. Zato mnogi naslućuju da se između nje i Marka Markua nešto 'kemija'. U tome, tvrde oboje, nema ni trunke istine, a Marceli umjesto ljubavnih trenutno probleme zadaje škola. 'Propustila sam dosta toga pa jedva čekam da sve završi i da završim treći razred srednje škole. Morat ću sve polagati brzo, ali dobro, uspjet ću ja to', u pobjedničkoj maniri kaže Marcela Oroši.