NIRMAL SE ČUDI:

Marijana i Nemeš vode ljubav u kući?!

08.06.2011 u 17:41

Bionic
Reading

Soraja, Hori i Nirmal sjede u dvorištu i pričaju o vrućoj temi, Marijaninom i Nemešovom seksualnom životu

Hori se nadovezuje na njihovu priču i kaže da ih je i on čuo kako se seksaju, i to nekoliko puta. Nirmal kaže da ih on nikad nije čuo, a Soraja i Hori ga uvjeravaju da Marijana i Nemeš to rade skoro svaku večer.

U priču se uključuje i Brendon koji ih pita kako se to najslavniji BB par mogao seksati kad je Antonija bila s njima u krevetu. Nije mu jasno što je onda ona radila tamo. Soraja mu na to odgovara da su lijepo rekli da se svatko svakome sviđa. Na to Brendon zaključuje da je baš lijepo što su se Marijana i Nemeš našli, što je takva kemija među njima te da bi i on volio da mu se dogodi nešto slično. Ne bi mu kaže, smetalo da to radi pred kamerama, dapače. To ga čak pomalo i pali.

Soraja pita Brendona bi li se kojim slučajem seksao u BB kući da je oženjen, na što joj on odgovara da se ne može zamisliti u braku.

Nirmal je i dalje u nevjerici, nije mu jasno kako to da se Marijana i Nemeš skoro svaku večer seksaju, a on nikad nije ništa čuo. Zaključio je da je onda vjerojatno pomalo gluh.