VOLI MODU

BB Horvat pomagao timu dizajnerice Stelle McCartney

08.06.2011 u 11:01

Bionic
Reading

Horvatova obitelj nada se da će ga popularni šou lansirati u svijet mode koji toliko voli

Obitelj Horvata Čaglja ponosna je na njegov nastup u popularnom šou Big Brother. 'Cijeli Dugi Rat priča o Horvatu. Ni u Crkvu ne mogu otići, a da me netko ne zaustavi i ne pita za brata… Ništa mu nije teško, opušten je, zabavan, nema kompleksa i od svega napravi šou. Jak je karakter, uporan u onome što želi i ljudi ga baš vole', rekla je za Story Horvatova mlađa sestra Petra Topić.

Horvatovi najbliži nadaju se da će mu popularna emisija otvoriti vrata u svijet mode koju voli. 'Sklon je modi, a doista ima i iskustva. Već je u Londonu pomagao našoj rođakinji Nataši koja je glavna kreativna direktorica kod dizajnerice Stelle McCartney. A zašto ne bi bio i voditelj?! Stvarno ima smisla za to, rođeni je zabavljač', ističe njegova sestra.

Napominje i da joj je brat sam odabrao vjenčanicu u Londonu te da je savršeno pogodio njezin ukus, kroj i broj oprave koja joj je savršeno pristajala. Usto, Horvat je jednom prilikom prijateljici Maši također poslao haljinu iz Londona koja joj je savršeno pristajala. Sve to, smatraju njegovi najbliži, pokazuje da je simpatični 33-godišnjak rođen za modni svijet.

U Londonu je Horvat proveo više od deset godina, a radio je kao dadilja u jednoj židovskoj obitelji. Poslodavci su ga jako voljeli pa je s njima proputovao veliki dio svijeta. Volio se i dobro zabavljati, posebno na maskiranim zabavama.