TV GRUBIJAN I KAVALJER

Procurila još jedna Nemeševa pjesma

  • Autor: tportal.hr
  • 7.6.2011 19:13:04
  • 7.6.2011 18:36:59

Nikola Nemešević, svim se silama trudi da bi ostvario karijeru glazbenika, a možda mu boravak u Big Brother kući pomogne i više nego što se nadao. Naime, na YouTubeu se pojavila još jedna Nemešova pjesma naziva 'Grubijan i kavaljer'

To je autorska pjesma koju je Nemeš radio za srpsku rock grupu 'Neverne bebe' još 2009. godine. Grupa svake godine objavljuje natječaj za najbolju autorsku pjesmu, a Nemeš je poslao dvije. Osim pjesme 'Grubijan i kavaljer', ambiciozni stanar BB kuće poslao je i pjesmu 'Ti bi da se duriš'.

Pjesma 'Grubijan i kavaljer' ovih je dana procurila na YouTube, a objavio ju je nepoznati korisnik. Podsjetimo se da je Nemeša razveselila činjenica o broju klikova na njegovu pjesmu 'Znam taj smešak', a ne sumnjamo da će biti radostan kada sazna da se o njegovim glazbenim nastojanima piše te da mu je još jedna pjesma na YouTubeu.

Inače, Nemeš baš nije zadovoljan što mora pjevati svoju pjesmu u novom zadatku koji je Big Brother stavio pred stanare. Naime, on će sa svojom partnericom Bojanom morati otpjevati svoju pjesmu, a razočaran je jer mu to više nije izazov te bi se htio okušati pjevajući nešto drugo.

Grubijan i kavaljer
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više