POPUT CARRIE BRADSHAW

Suri Cruise ima kolekciju cipelica vrijednih 850 tisuća kuna

07.06.2011 u 12:28

Bionic
Reading

Tako mala, a već toliko modno osviještena. Kćerkica Toma i Katie Holmes još kao djevojčica ima kolekciju cipela na koju bi joj pozavidjele mnoge cipelama opsjednute žene

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes ima najveću kolekciju balerinki na svijetu. Suri obožava dizajnerske cipelice, a najdraže su joj one s potpisom Marca Jacobsa

Najbolji primjer za privilegirano odrastanje jednog djeteta jest četverogodišnja Suri Cruise, čiji roditelji gube vezu s realnošću kad su u pitanju potrebe njihove djevojčice.

Naime, ta malena, kći Toma Cruisea i Katie Holmes navodno ima kolekciju dizajnerskih cipelica vrijednih 850 tisuća kuna. Najviše voli balerinke s potpisom Marca Jacobsa, a mama je nerijetko razveseli i louboutinkama.
Ako joj se neke dizajnerske dječje cipelice ne sviđaju, Katie odmah naručuje nove, redizajnirane.
Nikad nije viđena u tenisicama, u parku ili na plaži draže su joj visoke potpetice, što njezinim roditeljima nimalo ne smeta.
Najvažnije im je da ugode svojoj mezimici.
'Tom obožava vidjeti Suri u slatkim haljinicama s volanima. Ohrabruje je u njezinim modni igrama, no Katie je već pomalo umorna od toga. Htjela bi da Suri prestane s nemogućim dječjim zahtjevima. Ponekad je nagovara na jednostavnu odjeću i obuću, no malena ne želi ni čuti', kaže izvor blizak glumici.