TV BB ZVIJEZDE PJEVAJU

Pjevački zadatak razbjesnio stanare

  • Autor: tportal.hr
  • 7.6.2011 13:22:56
  • 7.6.2011 11:08:01

Nakon kratkog razdvajanja stanari su bili sretni što su ponovno zajedno, ali sreća je bila kratkog vijeka

Stanari su dobili novi tjedni zadatak kojim će se boriti za veći budžet i izravan ulazak u finale. Novi zadatak je sudjelovanje i nastupanje na spektakularnom glazbenom natjecanju 'Balkan song contest 2'.

Svi su podijeljeni u pet grupa kako će nastupati, a izvodit će po dvije pjesme.

Prvi par čine Antonija i Marijana, drugi bivši kumovi Nemeš i Bojana, zatim Horvat i Duško, Brendon i Soraja i jedan boy bend, Nikola, Lester i Nirmal.

Iako su isprva bili zadovoljni zadatkom, pritisak je narastao u trenutku kad su saznali da će netko možda ispasti u paru, a najbolji će osigurati direktni ulazak u finale 'Big Brothera'.

Najprije se bunila Soraja, koja je sigurna da u paru s Brendonom nema šanse za uspjeh. Duško je jedini pozitivan. Horvata i sebe vidi kao pobjednike. Soraja je razočarana jer je dobila pjesmu 'Born this way' Lady Gage za koju nije čula, a Nemeš je razočaran što je dobio po tko zna koji put pjesmu 'Znam taj smiješak'.

Kako bi posao odradili što bolje, stanari imaju satove pjevanja s profesorom Milojkom Pajevićem koji je već pohvalio Nemeša i Lestera, a najviše pomoći u pjevanju treba Marijani, Nirmalu i Bojani, dok se ostatak stanara relativno dobro snašao.

Najlošije je kritike podnijela Bojana, koja je rekla da ne voli kad je se dira tamo gdje je slaba te da će profesora napucati i otići sa sata.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više