TV ŠIBENČANKA MRTVA-HLADNA

Brandon ispitivao Marijanu o seksu s Nemešom

  • Autor: tportal.hr
  • 5.6.2011 12:50:46
  • 5.6.2011 12:12:25

Kako nema dlake jeziku, Brandon je Marijanu otvoreno ispitivao o njezinim seksualnim odnosima s Nemešom, no ona je samo mudro šutjela

Krateći vrijeme na otpadu, Brandon se upustio u intiman razgovor s Marijanom. Zanimalo ga je je li s Nemešom koristila zaštitu i kako je bilo. Čak je ispričao priču o nekoj svojoj poznanici koja je varala muža da bi se Šibenčanka eventualno opustila i razvezala jezik.

No Marijana je stoički podnijela njegove provokacije, ostala mrtva-hladna i u jednom trenutku kratko prokomentirala: 'Miriše mi na kišu.'

Razgovoru se ubrzo priključila Soraja, upitavši o kakvom je seksu riječ, jer ona nije ništa vidjela. Brandon joj je rekao da ima zdrave oči i da je vidio akciju pod plahtama. Gledatelji će se možda prisjetiti i da je u jednom trenutku ljutito izletio iz spavaće sobe jer nije imao živaca gledati ih i slušati.

Soraja je rekla da to što se događa između Marijane i Nemeša za nju ni nije seks te da je i gledateljima sigurno već dosadilo gledati svaki dan jedno te isto.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više