TV NEMEŠ ŠOKIRAO IZJAVAMA:

Ne želim više popravljati odnos s Marijanom

  • Autor: tportal.hr
  • 4.6.2011 20:49:16
  • 4.6.2011 20:11:47

Nakon dugo vremena Nemeš je progovorio o svojem odnosu s Marijanom. Njoj se vjerojatno neće svidjeti što je imao za reći jer je konstatirao da neće biti tako loše ako izađe ovu nedjelju

Najveći zavodnik u Big Brother kući rekao je u ispovjedaonici da mu je ovaj tjedan protječe u sjajnom raspoloženju, a za to je, naravno, zaslužna nagrada. Kaže da mu upravo to daje poticaja da nastavi i da ostane u kući do kraja, premda treba tek vidjeti kako će reagirati kad sazna pravu istinu.

Dolazak starih ukućana definirao je kao pravo osvježenje za njega i razlog da shvati da ne treba sve toliko dramatično i ozbiljno doživljavati. Nemeš je rekao da su ga ranije mnoge stvari gušile, ali sada mora gledati naprijed.

Komentirao je i svoj odnos s Marijanom. Rekao je da mu je svejedno tko će ispasti ovu nedjelju iz kuće, pa čak i ako to bude Marijana. Smatra da ona to već duže vrijeme želi i da ima važnijih stvari za riješiti na koje on ne može utjecati. Što se tiče njihova odnosa, rekao je da neke stvari mogu napredovati samo do određenog trenutka i onda jednostavnu stanu ili nazaduju. On se ne želi više truditi popravljati njihov odnos u kući jer se neke stvari jedino mogu riješiti vani.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više