TV MARIJANA KLONULA DUHOM

Osjećam se razočarano, srce me boli zbog svega

I dok Nemeš još uvijek živi u uvjerenju da je dobio nagradu za svoju pjesmu 'Znam taj smešak', Marijana je svakim danom sve više na rubu emocionalne krize. Neprestano ponavlja da je razočarana i da više ništa ne želi imati s Nemešom

'Srce me boli zbog svega. Baš me steže', rekla je Marijana Nirmalu. Za to vrijeme u luksuznoj kući i Slavica je bila iskrena u ispovjedaonici rekavši Big Brotheru da joj krivo što toliko lažu Nemešu jer on ionako cijelo vrijeme živi u laži.

'On zasad zna samo dvije ljubavi, istinsku, tj. majčinsku i iskrenu između partnera. Dok se čovjek ne ubode u trn, ne zna da boli', rekla je Slavica, piše 24sata.

Marijana se s druge strane ne osjeća nimalo bolje, premda joj ukućani govore da bi trebala pričekati s odlukom dok ne popriča s Nemešom. No ona kaže da se u njoj bore dvije strane, da popriča s njim i da ga više nikad ne vidi.

'Osjećam se razočarano. Iskreno, zbog onog što sam vidjela na ekranu. Nije mi to trebalo. Sve više razmišljam i udaljavamo se. Idem dalje, njega nema', rekla je Marijana.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više