NAJBOLJE IZDANJE HTZ-a

Maja ispala, Mark rasplakao studio

03.06.2011 u 22:29

Bionic
Reading

Čini se kao da su se u showu Hrvatska traži zvijezdu svi raspištoljili pred polufinale. Sad ili nikad, pomislili su kandidati, pa smo i vidjeli njihov maksimum. Ipak, to nije bilo dovoljno za Maju Bajamić

Večer su kandidati otvorili gromoglasnom pjesmom Jona Bon Jovija 'It's my Life' koju su otpjevali jako uvjerljivo. U prvom bloku kandidati su odradili pjesmu s posvetama.

Goran Kos pjevao je 'Pride' ili 'In The Name Of Love' benda U2. Iako se Goran nije sav dao u pjesmu, bio je kul. Posvetio ju je Bogu: 'On me održao na životu. U više navrata. Jednom sam osjetio da me dotaknuo Duh Sveti.' Goran je otkrio i potresnu obiteljsku tajnu. 'Svi su nagovarali moju mamu da me treba pobaciti, ali tu večer prije joj se javio anđeo', ispričao je Goran.

Maja Bajamić izašla je na pozornicu u dugoj zelenoj haljini i sasvim bosa. Ona je pjesmu 'Tebe voljeti' Ivane Marić posvetila bratu Duji. Na početku je pjevala u suzama. Žiri je bio zabezeknut.

Marcelu Oroši je Ivana Mišerićopisala kao slatku kao bombon. Svirala je gitaru i pjevala pjesmu 'What's Going On' grupe 4 Non Blondes, posvećenu sestri. 'Sve što osjećaš, izneseš, to je nevjerojatno', rekao je Tony. 'Daje jetra. Malo pridonese i hipofiza', dodao je Fox.

Mark Marku izvodi 'Zajdi zajdi'

Emotivni Mark Marku posvetio je staru makedonsku pjesmu 'Zajdi, Zajdi', koju je zadnji preradio Toše Proeski, svojim sestrama koje nije vidio sedam mjeseci. Kad ju je otpjevao, u studiju je nastao muk, a na kraju su se vidjele samo suzne oči publike i Ivane Mišerić. Tony Cetinski nije mogao doći sebi. 'Najbolji nastup ikada! Pustio si glas', rekao je Fox. 'Ovo je nastup sve tri sezone', rekla je Ivana. 'Meni je uvijek teško kad čujem 'Zajdi, Zajdi' nakon Toše. On je nezamjenjiv. Moram ti reći da si me srušio. Ti si pobjednik za sljedećih pet sezona', rekao je Tony.

Jacques Houdek je bio gost večeri, ali svi su još uvijek bili pod dojmom Marka...

Maja Bajamić otvorila je drugi blok s Britney Spears 'I love Rock'n' Roll'. Maja je plesala između dva Harleyja te sve zapalila. 'Možeš sve, očito si genije', komentirao je žiri.

Goran Kos pjevao je Aerosmith - 'Dream On', a pjesmu je posvetio svom bratu. Kos je sve odradio kako treba, a najviše je oduševio kad se bacio na koljena. Tony ga je uspio dići na foru da mu je otkopčan šlic te dodao: 'Skroman si Kos, a tolika će ti biti i plaća.'

Marcela Oroši je glasom i stasom utjelovila Alanis Morissette - 'You Oughta Know'. Bila je totalno zakon. Scenski je totalno poludjela, iako je cenzurirala psovke .

Mark je pjevao pjesmu Jona Bon Jovija 'Runaway'. Tony je bio protivnik samo njegovog ronilačkog odijela, jer mu je bilo jako vruće.

U trećem bloku Goran Kos je pjevao 'A šta da radim' grupe Azra. Zvučao je odlično. Cijeli studio je pjevao. 'Da se Štulić vrati, to bi bio veći događaj nego da dolazi Papa', rekao je nostalgično Fox.

Marcela Oroši je pjevala pjesmu 'Polaroid' grupe ENI. Bila je jako ljuta i lijepa. To je dobro izvela. 'Imajte puno lijepe djece', rekao je Tony Cetinski aludirajući na nju i Marka te dodao da je prekrasna, i: 'Mark, oprosti!'

Maja Bajamić je pjevala 'Prvi put' Tine Rupčić te se opet u potpunosti predala pjevanju. Dala  je sve od sebe, a onda je bubnula: 'Sestra je obukla moju majicu, ne mogu vjerovati.'

Večer je Urbanovom pjesmom završio Mark Marku.

Svi su se složili da je ova večer najbolje što su gledali u sezoni, a show je, nažalost, napustila Maja Bajamić.