TV MAMA NEMEŠEVIĆ OTKRIVA TAJNE

Nemeš pjesmu 'Znam taj smešak' posvetio bivšoj curi?

Nada Nemešević je gostujući na televiziji Pink komentirala posljednje događaje u Big Brotheru, na čijoj se meti najviše našao njezin sin Nikola Nemešević. Prema njezinom mišljenju, za njegovo opijanje, razbijanje i nedolično ponašanje kriva su četiri zida kojima je okružen i pogrešna osoba s kojom se spetljao

Nemešova majka još je jedanput istupila u javnost želeći objaviti da podržava svog sina bez obzira što napravio, jer je njezin zadatak, kako je sama na TV Pinku rekla, štititi svoju obitelj, prenosi 24sata.

Za Nemešove ispade krivi zatvorenost unutar četiri zida i njegov temperament, a zašto je sin tako lako nasjeo na šalu s nagradom, gospođa Nada komentira: 'Nikola je tako lako nasjeo na lažnu nagradu iz jednostavnog razloga jer se odmalena natječe i sudjeluje na natjecanjima. Navikao je dobivati nagrade iz opernog solo pjevanja.'

Inače, uvjerena je da njezin sin toliko ne pije i nije joj jasno zašto sad to radi, kao što je i uvjerena da nikad ništa nije razbio, iako se Nemeš sam u kući nekoliko puta ispričao rekavši da ponekad zna biti takav kad se napije.

'Ne opravdavam njegovo razbijanje i opijanje. Većini ljudi u životu se dogodi da se zbliže s pogrešnom osobom. Ne želim pričati o gospođi Čvrljak i žao mi je što sam rekla da je alkoholičarka. Bila sam isprovocirana, ali to je zaista moje mišljenje', rekla je gospođa Nemešević i zaključila da će žena za koju se Nemeš u budućnosti odluči oženiti biti zaštićena kao bijeli medvjed.

Također je otkrila još jednu zanimljivu činjenicu, a to je da je pjesma 'Znam taj smešak' zapravo posvećena bivšoj Nemešovoj djevojci, za koju je mama imala samo superlative, ali detalje nije htjela otkriti. Poručila je da to pitanje treba postaviti njezinom sinu, prenosi 24sata.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više