TV RAZDVOJIO IH OTPAD

Marijana prekinula s Nemešom, on misli da su u vezi

  • Autor: tportal.hr
  • 1.6.2011 14:13:51
  • 1.6.2011 13:55:15

Tjedan kreativnih ideja u BB kući je u tijeku, a stanari se trude da svojim radom doprinesu dječjem sretnom djetinjstvu, no usprkos svemu, Marijana je vidno neraspoložena te je čak izjavila da je veza između nje i Nemeša završena

Stanari luksuzne kuće uživaju u lijepom vremenu i zadatku. Milan i Ema se najviše trude, dok se Slavica, Mila i Tamara sunčaju. Nemeš veoma smireno učestvuje u izrađivanju igračaka za djecu, ni ne sluteći što se događa na otpadu.

Marijana je vidno neraspoložena cijeli dan, a s Nikolom je od jutros u nekoliko navrata razgovarala o svojoj situaciji. Sinoć je Nirmalu i Nikoli rekla da je veza između nje i Nemeša završena, ali njima nije jasno što ju je navelo na tu radikalnu promjene. Razmišljanjem su došli do zaključka, da je sinoćnji TV prijenos utjecao na njezinu odluku.

Naime, Big Brother je sinoć stanarima otpada na televizoru prikazao što se događa u luksuznoj kući. A Marijani nije bilo svejedno kada je u jednom trenutku, u njenom i Nemeševom krevetu, vidjela Nemeša, Tamaru i Milu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više