TV ANTONIJA MARIJANI:

Nemeš nije toliko ozbiljan, nije on za tebe

  • Autor: tportal.hr
  • 1.6.2011 13:17:28
  • 1.6.2011 12:19:21

Marijana ne krije da je jako tužna zbog ponovnog razdvajanja od Nemeša. Priznaje da jedva čeka ponovni susret s njim. Kako se završetak BB-a bliži, Marijana je pitala Big Brothera hoće li do kraja realitya još jednom vidjeti Nemeša, no Big Brother joj nije želio dati konkretan odgovor na to pitanje

Marijana se osjeća jako potišteno. Svemu se bliži kraj, pa tako i njezinom ostanku u kući. Povratak u stvarni svijet sve je bliži, a Marijana o tome neprestano razmišlja. Nije se sramila ponovno plakati niti pokazati sve emocije. Antonia je osjetila da nešto nije u redu i započela razgovor s njom. Marijana joj je povjerila da smatra da je problem nastao zbog Brendonovog poljupca za vrijeme djevojačke večeri. Također misli da je Nemeševo spavanje između Tamare i Mile upravo rezultat tog poljupca.

Antonija joj je dala savjet, rekavši da se ne predaje i da izdrži do kraja, kada je kraj tako blizu, te joj je napomenula da prvenstveno o čemu treba razmišljati o tome da je vani njezina kći koja je čeka. Isto tako, Antonija je Marijani iskreno rekla da smatra da Nemeš nije za nju, ali je također sigurna da je Marijana sve odluke vezane uz Nemeša napravila svjesno i s razlogom. Antonija nije sigurna da Nemeš nije toliko ozbiljan i nije sigurna da će moći izdržati pritisak koji ih čeka kad izađu u vanjski svijet.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više