BRENDONOVA MAMA:

'Brendon je u BB kući isti kao i kod kuće'

01.06.2011 u 08:43

Bionic
Reading

Mama Ružica živi kod mjesta Čenta kod Zrenjanina, a za svog sina kaže da je neshvaćen u tim prostorima

Mama Ružica vjerno prati svog sina u šouu, ali joj je njegov odlazak u šou život okrenuo nagore. 'Oni koji ga poznaju, mogu potvrditi da je divno dijete, pomalo radoznao i u našim krajevima neshvaćen, ali u dubini duše čist i neiskvaren. Iako jako puno razgovaramo, ne znam zašto je uopće želio ući u kuću Velikog brata jer se od tog trenutka sve promijenilo, ako mene pitate, nagore.

Telefoni nam zvone po cijele dane, ispitaju nas svakakve gluposti, pomalo nas čak i vrijeđaju pitanjima. Najveći je apsurd bilo kada su doznali da se njegov otac Radica i ja bavimo poljoprivredom, pa su iz toga zaključili da smo siromašni i kruha gladni. Nije istina više do polovice što su napisali. Pošteni smo ljudi koji svoju djecu prehranjuju s deset prstiju i ne vidim u čemu je tu problem, a još manje senzacija', rekla je za časopis Story njegova majka koja kaže da je njezin sin iskren u kući:

'Takav je kod i kod kuće. Kad treba raditi, zasuče rukave, ali isto tako njegova zaigrana strana gleda kako bi negdje odlepršao.'