TV NE POKAZUJE ŽALJENJE

Marijana: Na neki sam način ponosna na sebe

Marijana je u ispovjedaonici rekla da joj je svejedno je li na otpadu ili u kući jer razmišlja o stvarnom životu i o svojoj kćeri

'Na neki sam način ponosna na sebe. Dosta sam dugo izdržala da ne pokažem to sve negativno što osjećam i krijem u sebi', rekla je Marijana i zažalila jedino zbog razbijanja inventara kuće Velikog brata u pijanom stanju, prenose 24 sata

Razgovarala je o svom izlasku iz kuće i kazala da je uvjerena da je suprug neće dočekati. Soraja ju je uvjeravala da će je ipak čekati kako bi barem razgovarali o djetetu i budućnosti. 

'Moramo pričati, dogovoriti se i sve, ali, hello, znam i sama što je na stvari, sigurna sam da neće doći', rekla je Marijana. 

Nemeš je plakao u ispovjedaonici jer mu je Veliki brat slagao da je njegova pjesma 'Znam taj smešak' hit na YouTubeu, zbog čega je navodno osvojio vrijednu nagradu. Veselu vijest podijelio je sa stanarima, a oni su ga još više zezali. Njihov zadatak bio je da ga uvjere u istinitost patke Velikog brata kako bi povećali iznos glavne nagrade za 35.000 eura.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više