TV OPAKA LAŽ I NEUGODA

Big Brother priprema opaku osvetu Nemešu

U 79 dana, koliko se već nalazi u Big Brother kući, Nemeš je u nekoliko ispada bijesa razbio čaše, boce, staklo i kamere te napravio štetu od nekoliko desetaka tisuća eura. A sada mu se nemilosrdni Big Brother odlučio osvetiti

Ovoga tjedna stanare Big Brother kuće očekuju brojna iznenađenje, za neke i vrlo neugodna. Iako je 'lažni tjedan' zahvaljujući zaboravljivosti voditeljice Katarine preimenovan u istinit, ta istina se ne odnosi na bivše stanare i Nemeša koji se trenutno nalaze u luksuznoj BB kući.

Tako sve njih, a najviše Nemeša, očekuje 'serija laži' od Velikog brata, piše srpski portal Mondo.

Prva laž koju će stanari čuti upućena je Nemešu te glasi: Humanitarna fondacija Adria od srca nominirala je Nemeša za godišnju nagradu za dostignutih 700.000 pregleda njegove pjesme 'Znam taj smešak' YouTubeu.'Znam da ti ne bih trebao odavati informacije iz vanjskog svijeta, ali ova se tiče tvoje karijere. Nominiran si za nagradu, a ako je osvojiš, uključit ćeš se u dodjelu putem videolinka iz kuće. Humanitarna fondacija Adria od srca te nominirala za godišnju nagradu zbog 700.000 pregleda tvoje pjesme 'Znam taj smešak' na YouTubeu', rekao je Big Brother Nemešu te ga odučio dovesti u red tako što će ga udariti tamo gdje ga najviše boli.

Na Nemešovom licu zavladali su radost, nevjerica, šok, oduševljenje i suze ni ne sluteći da humanitarna zaklada o kojoj je riječ zapravo ne postoji i ne dodjeljuje nagrade te da će se Big Brother, nakon što netko osvoji nagradu, obrati se javnosti i zahvali obožavateljima, uništiti njegovo iznenađenje.

Poslušajte Nemešovu 'nagrađenu' pjesmu:

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više