BB MARIJANA:

'Imam dijete doma, nemam nikakvog opravdanja za ponašanje'

31.05.2011 u 06:32

Bionic
Reading

'Veliki brate, izbaci nas iz kuće i vrati lovu', komentirao je Nemeš u nevjerici nakon što im je priopćeno da je zbog njegovog i Marijaninog neprimjerenog ponašanja tijekom nedavne zabave iznos glave nagrade smanjen za pet tisuća eura te iznosi 69.700 tisuća eura

'Ubuduće svaki prekršaj, namjerno lomljenje stvari po kući ili neki drugi prekršaj povlači sa sobom trenutačnu diskvalifikaciju onoga tko napravi prekršaj. Ovo je za vas jedina i posljednja opomena', rekao je Veliki brat, a prenose 24 sata.

'Tužno, imam dijete doma. Nemam nikakvog opravdanja. Bila sam iziritirana i ljuta. Što mi može pomoći? Taman mi je to trebalo pred izlazak', kazala ja zabrinuta Marijana Nemešu u sobi za pušenje.

Nemeš je komentirao da izgledaju kao neki manijaci, a ona se složila i dodala da su se totalno bolesno ponašali.

'Ne želim ništa vidjeti kad izađem iz kuće od toga. Jadno moje dijete', govorila je Marijana.

Nemeš je u ispovjedaonici rekao da boravak u kući izvlači ono najgore iz njega, kao i ono za što nije ni znao da postoji u njemu.

'Ne bi me iznenadilo da kada izađem shvatim da su svi moji oprali ruke od mene jer sam to i zaslužio. Sad kad smo vidjeli ono najgore, ovo je jezivo', rekao je Nemeš Velikom bratu i nakon izlaska iz ispovjedaonice čvrsto zagrlio Marijanu.

'Ajme meni zašto mi je to trebalo? Katastrofa, Bože dragi. Ne želim zamišljati da je moje dijete bilo budno u to vrijeme ubila bih se' rekla je Marijana Antoniji koja joj je savjetovala da se sve zaboravi.

Naposljetku je zaključila da ipak nitko ne zna kako se osjećala tada te je odlučila da ubuduće mora šutjeti i nadati se da njezina kći neće ispaštati zbog toga.

'Nema smisla ništa ovdje objašnjavati', rekla joj je Antonija, a Marijana je još jednom ponovila da je bila grozna i da ju je sram

Nemeš se nakon povratka na smetlište izgrlio s bivšim stanarima, svima osim Dragane: