TV BB MARIJANA SE POVJERILA:

Ne očekujem ništa, i dalje me je sram

  • Autor: tportal.hr
  • 30.5.2011 14:51:40
  • 30.5.2011 14:08:27

Nakon burnih događaja u BB kući, Big Brother je pozvao Marijanu u ispovjedaonicu. Pitao ju je što misli o jučerašnjem izbacivanju. Marijana kaže da ne misli ništa te da ne zna što da misli

Marijana smatra da je Horvat bio u najgorem raspoloženju nakon preseljenja na otpad. Otkrila je da joj je rekao da mu je dosadila ta igrica kuća – otpad. Marijana pak komentira da je njoj sasvim nebitno je li na otpadu ili u luksuznom dijelu kuće, zato što ima svoje neke misli u koje je trenutno udubljena.

Marijana je priznala da je razmišljala o trenutku izlaska iz kuće te da joj je sve ovo put do toga. Big Brother ju nakon toga pitao što očekuje nakon izlaska iz kuće. Marijana tvrdi da ne očekuje ništa, već samo da bude sa svojim roditeljima i djetetom te da ne može da promijeniti svoje loše ponašanje.

Međutim, Marijana je ponosna na sebe zbog toga koliko je dugo izdržala u kući s obzirom na to da je bilo dužih perioda kad je bila tužna i negativna. Nada se da se zbog jedne večeri neće sve promijeniti i propasti te da ju je i dalje sram takvog ponašanja.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više