TV NEVJERICA

Marijana i Nemeš posramljeni i u šoku

  • Autor: tportal.hr
  • 29.5.2011 17:46:25
  • 29.5.2011 17:31:57

Kako bi stanarima pokazao što su sve napravili tijekom djevojačke večeri, Veliki Brat im je pustio snimku nakon koje su svi ostali šokirani i postiđeni. Marijana i Nemeš nisu bili svjesni nereda koji su napravili

Marijani nije jasno kako je to sebi mogla dopustiti, a Nemeš je prokomentirao da je zbog nedostatka slobode sve loše izišlo iz njega.

Nemeš se osjeća postiđeno i iako je izrazio žaljenje što nije prije napustio BB kuću, sada je odlučan da ostane i ispravi pogreške i sliku koju je poslao o sebi. Želi time dokazati da je sve to proizvod njegove nemoći i nezadovoljstva.

No jedna stvar malo je razveselila stanare. Vladavina kraljice Elizabete je završena, a vjenčanje Kate i Williama koje su odglumili stanari, Veliki Brat je ocijenio uspješnim.

Zahvaljujući Nirmalu i Soraji, prije svega, zatim Brendonu i ostalima, ukućani su osvojili luksuzni budžet za sljedeći tjedan. Na temelju toga su sastavljali šoping listu. Ovoga puta većina ukućana je pomagala Marijani i Soraji, koje su svakako vodile glavnu riječ. No stanari ovoga tjedna neće moći naručiti alkohol, što im se nije svidjelo.

Prokomentirali su i ispadanje, a Soraja je zaključila da će ako netko drugi napusti kuću, umjesto Nemeša ili Marijane, biti učinjena velika nepravda. Bojana nema komentara.

 

Pijana Marijana i Soraja se valjaju po podu

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više