VIDOVITA SORAJA

Paklena nedjelja u BB kući

29.05.2011 u 14:30

Bionic
Reading

Nedjelja je dan kada jedan od stanara napušta BB kuću i tenzije su velike. Soraja je opet sanjala tko napušta kuću, ali iako je do sada svaki put pogodila, stanarima nije htjela reći o kome se radi

Napomenula je samo kako je vidjela sve ukućane u kući zajedno. Horvat, Marijana i Nemeš pokušali su je uvjeriti da im otkrije kojeg je stanara sanjala, no Soraja je ustrajna da to ostane tajna do par sati prije izbacivanja.

A što će se sve večeras događati, ostaje vidjeti, jer je BB ukućanima pripremio paklenu nedjelju. Sve informacije koje ukućani budu dobivali bit će lažne. Pa tako možemo očekivati, izbacivanja, ubacivanja, a možda čak i proglašenje pobjednika. Veliki Brat isto je napravio s Manuelom Stojanovićem koji je zamalo dobio infarkt kada je pomislio da je pobijedio u prošlom Big Brotheru.

Što je na meniju, vidjet će se večeras. Igra tek počinje.

No ono što stanare okupira koliko i izbacivanje iz kuće je djevojačka večer koja je ostavila traga na sve ukućane.

Nirmal, Bojana i Lester konstatirali su kako se sve otad promijenilo i koliko se alkohola popilo. Dodali su i kako je Marijana pretjerala. Istu temu na repertoaru imale su Marijana, Soraja i Antonija. Soraja je zbog velike količine alkohola koji je popila imala malu amneziju, ali se Antonija potrudila prepričati joj što se sve događalo. Marijana je nakon izlaganja izjavila kako ipak nije ona najgora.

Soraja o  Marijani.

Soraja u ispovjedaonici