OTAC PROSUĐUJE

Moj sin nikad ne bi bio sa ženom poput Marijane

27.05.2011 u 18:04

Bionic
Reading

Otac Nikole Maurovića stanara Big Brother kuće, Stjepan razočaran je nesportskim i nekorektnim ponašanjem Nikole Nemeševića prema njegovom sinu, a nije ostao dužan ni Marijani. Za nju pak kaže da je žena s kojom njegov sin nikada ne bi bio

'Vidjeli ste kako se Nemeš ponio kad su bili u kutijama. Normalno da je Nikoli prekipjelo kad se nakon 12 sati u kutijama Nemeš poslužio takvim nesportskim, načinom, samo da bi Marijana postala kapetan. Smatram da je to bilo vrlo nepristojno jer su bili dva mjeseca prijatelji u kući, a Nemeš je sad mnogo toga izigrao', rekao je Maurović.

Inače, Nikolin otac redovito prati Show, a kako prenosi portal poznati.info, zadovoljan je ponašanjem svoga sina. Za druge stanare pak imao je pokoju kritiku. Naravno, osvrnuo se i na ljubav golupčića Marijane i Nemeša.

'Ne znam je l’ to najsretnija ljubav? Mislim da Nikola ne bi mogao pasti na takvu ženu. On drži do sebe, ima svoj imidž i karakter i nije mu potrebno da se spusti na tako niske grane. Kad izađe, moći će birati djevojke. Bilo bi suludo da je spao na neku udatu ženu s djetetom pa da nekome zagorča brak, a kakav je to brak Marijanin bio, to samo ona zna. Vidjeli ste da je i s Milom bio samo prijatelj. Tamara nije u braku, ima dečka, ali ni tu se on nije previše kompromitirao', rekao je Stjepan Maurović.

Marijana vrijeđa Bojanu