NIKOLIN OTAC:

'Kako to da nisu nominirani Marijana i Nemeš?!'

25.05.2011 u 18:34

Bionic
Reading

Otac Nikole Maurovića čudi se što Marijana i Nemeš nisu nominirani iako to, kako smatra, zaslužuju biti

Otac Nikole Maurovića, stanara Big Brother kuće, zadovoljan je nastupom svoga sina u popularnom šou. 'Smatram da je pokazao sve svoje vrline, baš onako kako smo ga supruga i ja odgajali', izjavio je Stjepan Maurović za Story.


Nikolin otac iznenađen je što mu je sin ponovno nominiran jer smatra da postoje stanari koji više od njega zaslužuju da budu nominirani. Pritom prvenstveno misli na Marijanu i Nemeša: 'Kako to da oni nisu nominirani?! Za koga ti ljudi glasuju, pitam se ja. Uopće se ne čudim što moj Nikola više ne želi imati posla s njima, pogotovo nakon onoga što mu je Nemeš napravio. Pa kakav je to čovjek? Pokušava izigravati nekog heroja, a manji je od makova zrna. Ovim što je napravio Nikoli, pokazao je drugu stranu medalje želeći sve ukućane navesti na tanki led', smatra Stjepan Maurović.

Nikolin otac ima loše mišljenje o Marijani. Kaže da ga je nasmijala njezina nedavna izjava da će kuću napustiti čista obraza: 'Nemam ništa protiv te gospođe, ali mišljenja sam da je ona s tim ponašanjem došla iz Šibenika te da je takve stvari činila i prije. Drago mi je da se Nikola nije našao u Nemešovoj situaciji jer je Marijana i njega zavodila na početku šou. Sigurno bih mu zamjerio da se upustio u bilo kakvu vezu s njom jer sam mišljenja da se on kao pametan i pošten momak ne bi trebao spuštati na niske grane', kaže Nikolin tata.

Napomenuo je i da njegovog sina djevojka još uvijek čeka u vanjskom svijetu: 'Poznaju se još od srednje škole, a njihova veza postala je ozbiljnija netom prije Nikolinog ulaska u kuću.'