MASTERCHEF KRITIKA

Tko je plesao break-dance po tanjuru?

25.05.2011 u 08:30

Bionic
Reading

Odabir seitana kao glavne namirnice iznenadio je mnoge

Kad je Srđana kao pobjednica Kutije iznenađenja izabrala seitan za glavnu namirnicu, otkrilo se kako ga ne samo da nisu kuhali ni kušali mnogi od kandidata, nego ga nikada nisu jeli ni članovi žirija. Ana je zaslužila pohvale Tomislava Gretića, piše 24sata.


'Da trebam vegetarijansku kuharicu, sutra bih te zaposlio', rekao je, a Radovan Marčić dodao je kako ne vjeruje da nikad prije to nije kuhala. Matija je žiriju servirao čak dva jela, ali prema Gretićevom mišljenju u njegovom jelu je do izražaja došla otpornost seitana prema žvakanju. Marko je najgore prošao.

'Sve skupa izgleda kao da je netko plesao break-dance po tanjuru', poručio će mu je Mate Janković. Bojanovo jelo je završilo s previše lana.

Na Robertov obrok žiri nije imao zamjerki, dok se na Srđaninom tanjuru našlo jako puno okusa odjednom.

'Moje prve pohvale idu za tvoj izbor namirnice. Vrlo ukusno i vrlo kreativno. Kreativna interpretacija', ocijenio je Radovan.
Ljubo se, drži žiri, vratio u staru formu.

'Ti si zadnjih tjedan dana nešto posustajao, s ovim jelom si se vratio u dane stare slave. Nastavi tako', poručio je Radovan Šimi.

Najbolji su dobili priliku sudjelovati u Izazovu šefa kuhinje, a najlošiji iz Testa kreativnosti će morati pristupiti Stres testu, pa će i prije petka još jedan kandidat morati napustiti kuhinju 'Masterchefa'.