TV SVAĐE I ŽVAKAĆA GUMA U KAVI

Stanari smatraju da je Nikola dvoličan

  • Autor: tportal.hr
  • 24.5.2011 12:01:54
  • 24.5.2011 11:45:46

Bujica svađa u BB kući svakoga dana je sve veća, a najmanji povod dovoljan je da sukobi eskaliraju. Tako su se stanari, nakon što su se okomili na zaljubljenoga Nemeša, sada okomili i na Nikolu, izvrijeđali ga te zaključili da je Nikola veliko iznenađenje

Osim svađa, napetu situaciju u kući dodatno potiče i Brendonovo ponašanje koji se pretjerano uživio u tjedni zadatak i ulogu kraljice Elizabete. Nemeš je tako izjavio da si Brendon previše toga dopušta, dok Soraja priznaje da ne zna kako će živjeti pokraj njega.

No, stanarima je novo veliko i negativno iznenađenje Nikola kojega je Nemeš izvrijeđao i nazvao pogrdnim riječima iza leđa. Nirmal pak brani Nikolu te tvrdi da on sigurno ništa loše ne misli o Marijani i Nemešu. Marijana komentira da joj je Nikola do sada bio super osoba, no nekako joj je čudan u posljednje vrijeme. Usprkos ogovaranju iza leđa kojemu su skloni svi stanari, Marijana tvrdi da nikada nije rekla ništa loše ni o kome, no priznaje da je ipak malo govorkala Bojani iza leđa jer je bila šokirana cijelom situacijom.

Niz sukoba u kući povećao se za još jedan sa Nemešom i Brendonom u glavnim ulogama koji je eskalirao kada je Nemeš Brendonu ubacio žvakaću gumu u kavu. Nikola je ostao zatečen takvom Nemešovom reakcijom te je izjavio da on tako nešto ne bi nikada napravio, dok je Brendon Nemešov postupak nazvao scenskim.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više