TV 6.500 KUNA PO EMISIJI NOVOG ŠOUA

Škoro postaje najbolje plaćeni voditelj HTV-a?

Miroslav Škoro postaje voditelj novog šoua 'Pjevaj moju pjesmu' na kojemu će u 15 epizoda zaraditi 97.500 kuna, piše Jutarnji list

Iako njegov dosadašnji šou 'Država, selo, grad', da se poslužimo eufemizmom, nije najbolje prošao kod publike i kritičara, Miroslav Škoro dobiva novi šou i prateći, dodatno podebljani, honorar, piše Jutarnji list.

Glazbeno-zabavni šou 'Pjevaj moju pjesmu' emitirat će se od 13. rujna na Prvom programu HTV-a, a za 15 epizoda bi, kako pišu iste novine, trebao dobiti 97.500 kuna, odnosno 6.500 kuna po epizodi. Navodno još ništa nije stavljeno na papir, već je zasad dogovor usmene prirode.

Ako se upravo te brojke pretoče na papir, Škoro će postati najbolje plaćeni voditelj HTV-a s čak tisuću kuna više po epizodi od dosad najbolje plaćenog Tarika Filipovića, 1.500 kuna više od Barbare Kolar i Duška Ćurlića te dvostruko više od Roberta Kurbaše koji za vođenje TV Bingo šoua zarađuje nimalo malih 3.200 kuna.

Novi šou 'Pjevaj moju pjesmu' urednički potpisuje Tanja Tušek, glavna urednica projekta je Vesna Karuza, a glazbeni producent je Nikša Bratoš. U svakoj emisiji određeni će grad predstaviti tri pjevačka talenta koji će se natjecati u igrama To smo mi, u sklopu koje će otpjevati hit nekog izvođača iz šire gradske okolice, Pjevaj moju pjesmu, što će biti obrada pjesme gosta večeri u toj emisiji, Juke box u kojoj se veliki hitovi izvode u neobičnim aranžmanima te u igri Pjesnik, u kojoj će natjecatelji na hrvatski morati prepjevati refren neke inozemne pjesme.

Razlika od novog i starog Škorinog šoua, osim u novcu (u prošlom šou je dobio 55 tisuća kuna za 23 epizode), u činjenici je da će pjevač i kantautor ovdje biti samo voditelj.

Isječak iz šoua 'Država, selo, grad'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više