TV BRENDON SI JE DAO ODUŠKA

Morate mi se klanjati i tražiti dopuštenje za razgovor

Novi tjedni zadatak tijekom kojega će stanari ovjekovječiti glamurozno kraljevsko vjenčanje u BB kuću unio je i nove razmirice i neslaganja te neočekivane izjave. Tako je Brendon i ovoga puta izazvao poprijeke poglede stanara svojim izjavama

Za vrijeme BB kraljevskog vjenčanja Brendon je dobio ulogu kraljice Elizabete koju je i više nego ozbiljno shvatio. Tako je stanarima već prvoga dana zadataka napomenuo da ga ne opterećuju jer je jako zauzet pripremanjem uloge. Dok će Brendon biti kraljica, Nemeš i Marijana će biti princ Charles i Camilla, a Nirmal i Soraja su princ William i Kate.

'Članovi kraljevske porodice smiju mi se obraćati u svrhu izvršavanja zadatka, a ostalim stanarima koji ne sudjeluju u zadatku naređujem da mi se obraćaju s izraženim poštovanjem. Prvo mi se morate pokloniti i pitati za dozvolu da mi se uopće možete obratiti', izjavio je Brandon, a prenio 24sata. Nemeš mu je na to ironično i hladno rekao da to sasvim razuman zahtjev.

Za razliku od Brendona, kojega je ovotjedni zadatak oduševio, Lester nije zadovoljan zadatkom te je glasno napomenuo da neke stvari nisu poštene.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više