TV IGRA ISTINE

Marijana ne želi živjeti s Nemešom, njemu se sviđa Antonija

Stanari su se zabavljali igrom istine u sklopu dnevnoga zadatka. Ta igra se očito najviše svidjela Soraji koja je iskoristila priliku da provocira ostale stanare pomoću informacija koje joj je otkrio Vladimir prije izlaska iz kuće

Kako donosi Svet plus, Soraja je prvo pitala Nikolu jesu li ga neki ljudi u kući razočarali, aludirajući na Nemeša koji ih je prevario za vrijeme zadatka s kutijama, na što je on odgovorio potvrdno. Nakon toga je pitala Nemeša bi li volio s Antonijom imati nešto više od prijateljstva, na što je on isto potvrdno odgovorio.

Poslije Nemeša i Nikole, na red je došla Marijana koju je Soraja pitala je li joj žao zbog svađe s Bojanom. Marijana se odmah počela braniti govoreći da nije kriva te da joj je jako žao.

Nakon igre, Marijana i Nemeš su ponovno pričali o svojoj budućnosti, no nisu došli ni do kakvog zaključka jer je Nemeš pun optimizma, a Marijana je priznala da ne bi htjela živjeti s njim. Je li tome razlog njezina kći ili Nemešov stav prema Antoniji, Marijana nije otkrila, no sigurni smo da ćemo uskoro saznati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više