TV DRAMA U BB KUĆI

Nirmal prijetio Soraji i lomio stolice

Činilo se da su se nesuglasice i tenzije u BB kući smirile te da su Soraja i Nirmal izgladili nesporazum, ali uslijedila je svađa koja je skoro završila fizičkim obračunom

Soraja, koja je titulu ovotjedne kapetanice kuće zajedno s Nirmalom osvojila boravkom u kutiji, u jednome trenutku odlučila je svim stanarima otkriti tko je zapravo Nirmal te im je rekla  da je on još dok su bili na otpadu govorio da Lestera treba izbaciti iz kuće, jer je, prema Nirmalovim riječima, razbijao po kući pa bi ga trebalo izbaciti da posluži kao primjer ostalima.

Kada je Nirmal to čuo, kako piše srpski portal bezabrane, izvrijeđao je Soraju uz puno pogrdnih riječi i psovki. Rekao joj je da upravo ona izmišlja priče te da je pričala da se Bojana i Marijana ljute na nju jer se ona svidjela Nemešu.

Osim što je urlao na Soraju, Nirmal je upotrijebio i šake kojima je iz sve snage lupao po stolu. Soraja mu nije ostala dužna te je i ona pribjegla vrijeđanju i otkrila stanarima da je plakao kada je BB pustio Nemešovu pjesmu. Na to je Nirmal potpuno poludio te počeo vikati: 'Ja plakao? Je li te sramota?! Kad sam plakao?' Tko zna koliko daleko bi otišla njihova svađa da ga Nemeš i Marijana nisu pokušali smiriti.

No Nirmalu ni to nije bilo dovoljno te je izjurio u dvorište i mahnito počeo razbijati i lomiti stolice, a brižna Marijana ga je pokušavala smiriti riječima: 'Nino, smiri se, nije bitno što se govori nego tko govori. Plači i lomi, izbaci sve iz sebe, sve zbog čega gubiš živce.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više