TV ODE LOVA

Soraja i Nirmal se žene, a 'skupa' Ema je opet izbačena

  • Autor: tportal.hr
  • 23.5.2011 9:00:14
  • 22.5.2011 22:14:50

Jedanaesta nedjelja u kući prošla je u revijalnom tonu, no najveće iznenađenje večeri je bilo kad je Ema ponovno napustila kuću iako su je stanari vratili nakon prvog izbacivanja te se zbog nje odrekli sume od čak 35 tisuća eura

Prethodni tjedan u Big Brother kući prošao je u mirenju stanara. Tako su ratne sjekire zakopali Soraja i Brendon, Lester i Brendon, a čak su međusobno progovorile i nekadašnje kume Bojana i Marijana. Ipak, do pomirenja nije došlo. Bojana je svjesna da je zbog nje ispala magarac u kući. 'Ovdje kad napraviš nešto dobro ispadneš debil', rekla je Bojana žaleći se Nirmalu.

Marijani, naime, smeta to što Bojana neće ništa jesti kad radi ona radi ručak, a jede kasnije sama. Nemeš je odgovorio da je ona nebitna.

Stanari su Duleta prozvali najvećom ulizicom kuće, a najveće iznenađenje stanarima bila je nominacija Eme, na koju su stanari potrošili 35 tisuća eura. Čak je i vragolasti Nemeš svojim razbijanjem interijera potrošio manje iz budžeta, nešto više do 20 tisuća eura. Zadnje što je od budžeta skinuo je 200 eura zbog razbijenog tanjura.
Gledatelji su ove nedjelje odlučili nominirati Nikolu, Antoniju i Emu.

Big Brother live je stanarima donio zadatak koji će u kuću donijeti dašak glamura pa je organizirao kraljevsko vjenčanje između Soraje i Nirmala, kojeg Antonija Blaće nikako nije mogla vidjeti u ulozi princa Williama. Soraja ga još manje vidi u ulozi princa jer joj upravo Nirmal može najviše dići živac. 'Uvijek histerizira, uvijek se žali da ovdje ništa nije fer, pa je li te neko za uši dovukao ovdje…', nervozno je dodala Soraja.

Najzanimljivije nominacije večeri bile su one Duletove. 'Nikola mi govori da sam dosadan, a Ema mi stalno govori da šutim. Antonija je zgodna i lijepa, a ja, znate već, volim takve žene…'

Marijana Mićić priopćila je Emi Šuker u prvoj rečenici da upravo ona izlazi iz kuće.

'Super sam! Nije me ovo izbacivanje toliko povrijedilo. Ostala sam ista, ali sam svima rekla što mi smeta', bila je vesela Ema. Dodala je da ima volje opet se vratiti u kuću, ako stanari slučajno opet ponude 35 tisuća eura, a u tjednom povratku najviše je mišljenje promijenila o Bojani.

Na kraju je vjenčani par Soraja i Nirmal, kao princeza Kate i princ William, dobio zadatak odabrati kumove, princa Harryja te sestru Pippu Middleton među stanarima, a u četvrtak će BB kuća s malim zakašnjenjem imati priliku doživjeti i obilježiti kraljevsko vjenčanje. Antonija Blaće i Marijana Mićić bacale su bukete publici, a ni Soraja ni Nirmal nisu pokazali oduševljenje vjenčanjem…
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više